Tornion Taksi Oy

Lentotaksikuljetus

Tornion lentotaksikuljetus ajetaan Tornion ja Haaparannan keskustan alueelta lentoasemalle ja takaisin.
Lentotaksikuljetus on edullinen vaihtoehto yksin matkustavalle ja se toimii kimppakyyti- ja henkilömaksuperiaatteella. Asiakkaita saatetaan hakea useammasta eri osoitteesta, mistä johtuen annetut noutoajat ovat noin aikoja ja jotta viivytyksiltä vältyttäisiin, asiakkaita pyydetään olevan valmiina auton saapuessa, vaikkapa hieman etuajassa. Kuljetuksen hinta yhteen suuntaan on 2.7.2012 alkaen 25 euroa per henkilö, lapset puoleen hintaan.

Kuljetus ajetaan Torniosta jokaiselle lähtevälle lennolle samoin myös paluukuljetus jokaiselta lennolta Tornioon. Kyyti tilataan taksin tilausnumerosta 0200-68000 aina ennakkoon viimeistään kaksi tuntia ennen lentokoneen lähtöaikaa, aamukoneelle kuitenkin edellisenä iltana.

Huom! Ennakkotilaus koskee myös paluukuljetusta lentoasemalta Tornioon varsinkin yöllä saapuvaa lentoa. Lentoasemalla lentotaksi löytyy läheltä lentoaseman sisäänkäyntiä Airporttaksi-kyltin alta. Kuljetus lähtee Torniosta noin tunti ennen lähtevää lentoa ja Tornioon noin 10 min koneen laskeutumisen jälkeen. Lisätietoa saa tilauskeskuksesta.